perjantai 21. maaliskuuta 2014

kevätpäiväntasaus...

"...one of the ways in which cats show happiness is by sleeping:"
-Cleweland Amory-

Eilen oli kalenterin mukaan kevätpäiväntasaus, mutta wikipedia kertoo että tänään on perinteinen kevätpäiväntasauksenpäivä jota käytettiin pääsiäisen laskemiseen. Ihanaa kun pallonpuoliskomme on taas kohti aurinkoa ja kesää! Sääenneusteiden mukaan tästä alkaa taas korkeapaineen alainen lämmin jakso, toivon totisesti että ovat tällä kertaa oikeassa.
Olen jonkin aikaa kärsinyt selkäkivusta joka tuntui päivä päivältä pahenevan ja varsinkin yöt olivat hankalia. Eilen päätin kokeilla patjankääntötemppua, eli kiepautimme runkopatjasängyn patjan ympäri ja sehän toimi! Viime yön nukuin jo hyvin ja selkäkipu häipyi kuin tuhka tuuleen. Seuraavan kerran kun alkaa ilmetä selkäkipua, lienee uuden sängyn tai patjan hankkimisen aika.
Päätin sitten tuon patjatempun myötä vaihtaa saman tien myös lakanat ja kisselithän olivat heti paikalla! Nemo teroitteli kynsiään patjaan kun käänsimme sitä ympäri ja kun aloin laittaa puhtaita lakanoita Into oli kynsineen kiinni jokaisessa pussilakanassa ja tyynyliinassa, toinen lakana saikin melkoiset viillot muistoksi Ipulta...ja peiton alle piti tietysti jäädä väijymään.

Nyt aion keskittyä nautiskelemaan viikonlopusta ja toivon kaikille aurinkoisia päiviä! Kohti kesää!


6 kommenttia:

 1. Meilläkin kissat rakastaa lakanoiden vaihtoa, ja vetämistä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin jonkun siitä joskus kirjoittaneen, taitaa olla aika tavallista kissojen keskuudessa ;).

   Poista
 2. Patja on tärkeä. Meillä ei anneta petausapua, kissan työt ovat enemmän ulkohommia. Ihan kohta valkovuokot nousevat maasta, sitä valkoisuutta katselee mielellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin nuolaista ennen kuin tipahti, selkä taas kipeä...
   Valkovuokot ovat kauneimpia kaikessa yksinkertaisuudessaan ja runsaudessaan ♥

   Poista
 3. Toivottavasti selkäkivut hellittävät! Ei ole mukava juttu lainkaan. Ihana kuva ihanasta pojasta valkovuokkojen keskellä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti selkäkipu palasi...koskaan ennen en ole moisista kivuista kärsinyt ja toivon sen nytkin loppuvan mahd. pian.
   Nemo muru poseeraa ♥

   Poista