sunnuntai 5. tammikuuta 2014

joulun loppu...

"Kissanpentu ryntäilee huomiota herättävästi hullun lailla ei minkään perässä ja tavallisesti pysähtyy ennen kuin pääsee perille."
Agnes Repplier

Olen keräillyt pois joulukoristeet ja tänään vietiin kuusi ulos, missä se saa edelleen ilahduttaa meitä ja satunnaisia kulkijoita valoineen. Joulukukkia minulla on vielä, kääpiöhyasintit ja pari amaryllistä availee nuppujaan. Niin ja pikku sypressissä on edelleen valosarja ja saa toistaiseksi ollakin, samoin kun eteisen peilin ympärillä, olen tykästynyt valosarjojen lempeään tuikkeeseen iltaisin.
Olo on parempi, onneksi löysin lääkekaapista reseptilääkkeet tukkoisuuteen ja nuhaan, selvästi helpotti. Nyt vaan peukut pystyyn että pääsen näin vähällä, vähän kyllä pelottaa kehua hyvää oloa.
Sen verran olin ulkona kun kuusi vietiin pihalle, että otin muutaman kuvan. Jos olisi valoisampaa voisi kuvitella olevan kevättä ilmassa, esikotkin jo tunkevat uutta kasvua monen muun muassa.


4 kommenttia:

 1. Joulu on korjattu pois täälläkin, tai no oikeastaan siirretty yhteen huoneeseen. Huomenna jos sitten korjaisi kokonaan pois. Nyt voi kyllä jo odottaa kevättä! Tai ainakin pääsiäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikansa kutakin niin hauska kun joulua on laittaa. Kyllä, katse kevääseen :D!

   Poista
 2. ♥oi,miten kaunis tuo alin kuva on!

  VastaaPoista