tiistai 14. tammikuuta 2014

pirteä...

"Kissani ja minun välillä vallitsee ehdoton sopusointu. Kissa tekee mitä sitä huvittaa ja minä teen niinkuin kissani haluaa."
Henry Miller

Pirteä pakkanen, vähän liiankin pirteä, ja itsekin olen pirteä sillä a: olen nukkunut hyvin  ja b: valo antaa energiaa, ihan uskomatonta kuinka olo on toinen nyt kun aurinko paistaa. 
Saatuani takan pellit kiinni päätin lähteä asioille, mutta eihän se ihan niin vaan onnistunutkaan; auto oli niin umpijäässä etten meinannut saada ovia auki. Olen ajanut sillä viimeksi viime viikon torstaina, niin eihän se ihme ole että kosteus oli muuttunut jääksi. Pääsin kuitenkin matkaan.
Takaisin tullessa pysähdyin aurinkoisen pellon laitaan kuvaamaan huurteisia talventörröttäjiä, ne ovat niin herkän kauniita huurrepitseissään.                                          Nukkuva Into kirjansivusydämen läpi kuvattuna


                     
                                             Harvinainen yhteiskuva Intosta ja Nemosta
                                             

6 kommenttia:

 1. Hieno! Intokaan ei hommasta varmasti loukkaantunut ;) Yhteiskuvat ovat olleet harvinaista herkkua täälläkin. Todella kaunis talventaideteos on kameraasi myös tallentunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei olisi onnistunut hereillä olevasta Intosta :). Kuvaan noita ihanuuksia joka talvi, niihin ei kyllästy.

   Poista
 2. Hieno otos! Aurinko tosiaan piristää huomattavasti. Viikon pihassa seissyt auto oli ihan hyytynyt ja ovet vähän tiukassa, mutta liikkeelle päästiin kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos :). Juu, ja kyllähän tähän kylmyyteenkin pikkuhiljaa tottuu...ja sitten tuleekin tietysti taas 0-kelit.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia kaikki kolme ♥.
  Näillä pakkasilla vähän pelottaa, että auto hyytyy kesken työmatkojen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäät, kissoista ei aina nuo kuvat onnistu, varsinkin Into välttelee kameraa usein. Autot on kovilla tässä kylmyydessä.

   Poista