keskiviikko 8. tammikuuta 2014

357 jäljellä...

"Taiteilija on narsisti. Jokainen kissa on siis taiteilija."
Sirkka-Liisa Lonka

On 8. päivä tammikuuta ja tätä vuotta on siis jäljellä tuo 357 päivää. Elvis Presley muuten syntyi tammikuun 8., kuten myös David Bowie ja Heidi Kyrö, kaikki kolme viime vuosisadalla.
On fakta, että kun otan läppärin sohvalle mukaani, Into tulee ja tuijottaa minua tullakseen syliin rapsuteltavaksi. No ilman muuta laitan läppärin sivuun ja Hän saa tulla kun kerran haluaa, mamman rakas.
 Uunissa tuoksuu lohilaatikko, johon sain inspiraation Tyrniä ja tyrskyjä blogista. Ihan vesikielellä odotan että kohta pääsen syömään, slurps.
Löysin kirjastosta pari mielenkiintoista uutuuskirjaa, mutta niistä myöhemmin lisää lukulistalla.
Odotan ilolla sitä että vielä pääsen kuvaamaan niitä kauniita, kimaltavia, AURINKOISIA, talvipäiviä. Toivossa on hyvä elää....

6 kommenttia:

 1. Kas, kas. Täälläkin on ruokalistalla lohta. Savulohta tosin ja takuuvarmasti minä saan silloin viereeni pikkukerjäläisen. Sen jolle ei koskaan ole varmasti annettu mitään ruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Savulohesta minäkin tein tuon laatikon, mikä muuten maistui tosi hyvälle. Meillä Into ilmestyy paikalle heti kun alan pilkkoa jotain leikkulaudalla ja Intostahan kyllä näkee ettei ole raukka ruokaa saanut...

   Poista
 2. Meillä Nerolla on aina etuoikeus syliin ;) Usein minut haetaan työhuoneestakin sohvalle Neroa "nukuttamaan", vasta kun kissa on syvässä unessa voin palata takaisin työni pariin. Mutta itsepähän tein Nerosta sylikissan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sylikissat on mukavia, kaikki kissathan eivät sellaisia ole, meidän Nemo joskus seisoo hetken sylissäni muttei koskaan jää siihen nukkumaan.

   Poista
 3. Kaapo on meidän perheen sylikissa..ja syliin on päästävä ..hän huutaa ja kiehnaa jaloissa niin kauan että mamma käy keittiön sohvalle pötkölleen ja hän pääsee sylkkyyn. Myös pappan syli kelpaa. Kaapo on sylissä aina kun hänet siihen kaappaa. Papu on jalkovälikissa ja pusupoika ja saattaa ottaa kädestä tassullaan kiinni ja haluaa että masuaan silitellään. Onni on pappan seuralainen..usein pappan vieressä..ja nyt viime aikoina taas vuosien jälkeen myös minun lähelläni. Mahtaako yrittää lohduttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kissat on niin ihania, kaikki erilaisia ja omalla tavallaan hurmaavia. Toivottavasti Onni voi hyvin lääkityksen avulla ja on vielä pitkään teidän ilonanne. Kyllä Onni hyvinkin voi vaistota huolesi ja lohduttaa ihanalla tavallaan <3. Itse ikävöin vieläkin hyvin paljon Onnin näköistä Konstaa, joka on jo kaksi vuotta ollut enkelikissa.

   Poista