torstai 23. tammikuuta 2014

yllätyksiä...

"Olen huomannut, etteivät kissat arvosta ihmisessä eniten  ruoan tuottamista, sitä ne pitävät selviönä, vaan ihmisen viihdearvoa."
Geoffrey Household

Yllätyksiä on ikäviä ja mukavia, minä sain tiistai-iltana niistä tuon ensin mainitun. Äitini oli kaatunut ja satuttanut itsensä niin että joutui sairaalaan paikattavaksi ja tarkkailuun. Eilinen meni sitten isästä huolehtiessa ja asioiden järjestelyssä ja illalla oli takki aika tyhjä. Tänään kuitenkin kaikki näyttää taas valoisammalle, äiti pääsi kotiin , onneksi ei ollut luita murtunut, haavat kyllä paranee. Nyt voisi sanoa että onneksi olen vielä itse sairaslomalla, ehdin avuksi tarpeen vaatiessa.
Kissapojat oli eilen keskenään kotona pitkästä aikaa ja olihan täällä matot kasassa, ilmeisesti oli leikitty uusilla leluilla eikä tapeltu koska karvatuppoja ei näkynyt...
Luin loppuun Helen Fieldingin kirjan Bridget Jones Mad about The Boy. Teema jatkui ihan samana kuin aikaisemminkin; laihdutusta, miehen etsimistä lisänä lapset ja leskeys. Kevyttä chick littiä, aivot narikkaan kun tätä lukee, kaipasin kyllä Mark Darcya. Sieluni silmin näin kirjan elokuvan tuttuina hahmoina ja Colin Firth puuttui... en odota enää jatkoa tähän sarjaan, Bridget löysi hyvän miehen itselleen ja lapsilleen kunnon isähahmon, kaikki hyvin.

Lukuvuorossa:
Iida  Rauma: Katoamisten kirja, Gummerus 2011, lainakirja, esikoisteos

Eilen oli komea pilarihalo näkyvissä auringonlaskun aikaan

Kulkuneuvo vähän jähmeänä...

6 kommenttia:

 1. Ikävää! Onneksi kuitenkin äitisi on jo päässyt kotiin. Aika varmasti parantaa haavat kuin mitään pahempaa ei sattunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kurja juttu, mutta onneksi äiti pääsi kuitenkin aika vähällä.

   Poista
 2. Onneksi ei käynyt pahemmin eikä tullut pitkää sairastamisjaksoa. Äidilläsi oli hyvät suojelijat. Upea pilarihalo. Kulkuneuvosi on todella vähän jähmeän näköinen, mutta niin on minunkin nelipyöräinen versioni seistyään monta päivää pihassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä onni onnettomuudessa, jos niin nyt voi sanoa. Viime aikoina on ollut upeita valoilmiöitä mitä kuvailla. Kyllä oli minunkin nelipyöräiseni melko kohmeessa tänään :).

   Poista
 3. Onneksi äidilläsi oli onnea matkassa! Läheisen sairaalaan joutuminen on aina hätkähdyttävää.

  Hienot kuvat ja tunnelmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, ei sitä kovin hyvin nuku tuollaisen tirdon jälkeen, mutta onneksi kaikki on hyvin. Täytyy joka päivä yrittää löytää jotain kuvattavaa ;)

   Poista