maanantai 13. tammikuuta 2014

tammikuinen valo...

"Koirat tulevat kun niitä huutaa. Kissat vastaanottavat viestin ja palaavat myöhemmin asiaan."
Mary Bly

Aurinko, pitkästä aikaa! Ihana tammikuinen matala valo, joka saa ulkona lumen kimmeltämään tuhansina kiteinä ja sisällä näyttää kaikki pölypallerot ja likaiset ikkunat täydessä harmaudessaan. Niimpä tietysti valitsin väärin ja aloin ensin siivoamaan ja sitten ajattelin mennä kuvaamaan valkoista kimaltelavaa lunta...kun ehdin ulos aurinko oli jo metsän takana. Mutta joka tapauksessa valo on ihana asia joka saa mielen piristymään, vaikka sitten niin että innostuu siivoamaan! Enköhän ehdi vielä tällä viikolla auringon aikaan ulos kameran kanssa.
Minä kokeilin tänään selfie-kuvausta ja erästä toista hauskaa kuvaustapaa, mutta olipa hankalaa. Täytyy miettiä ja järjestellä, ei onnistunut ihan lonkalta ainakaan meikäläiseltä, jos myöhemmin onnistuu niin laitan tuotoksia tänne. Mutta pari mukavaa kuvaa sain kyllä Intosta, hän oli tällä kertaa ihmeen suosiollinen.
6 kommenttia:

 1. Aurinko on näyttäytynyt täälläkin! Varsin virkistävä kokemus. Ei mennyt valokuvaussessio ollenkaan hukkaan kun tuli tällaiset hurmaavat kuvat Intosta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, jatkoin tuossa kokeiluja ja ehkä niistä jo jotain löytyy :)

  VastaaPoista
 3. Auringonpaiste oli mahtava elämys. Kuvatessa kyllä näpit jäätyivät. Into on juuri niin kissamaisen salaperäisen näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkasta on vähän liikaa, mutta ehdottomasti tämä voitaa sen märän pimeyden. En tiedä mistä löytyisi sellaiset hanskat että ne kädessä voisi kuvailla, liekö sellaisia olemassakaan. Into on aina oma itsensä :)

   Poista
 4. Hauskat selfiet. Into on oikein komea kissaherra ♥.

  Aurinko laskee yllättävän nopeasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Into kiittää :). Päivä on vielä lyhyt, mutta onneksi valoisa, ainakin vielä tänään.

   Poista